OVER ONS

 

 

Leer de bedenkers kennen achter #ant:

Wij zijn in de eerste plaats drie enthousiastelingen die graag spelen. 

Vanuit onze passie rond spelen en steeds op zoek naar dat tikkeltje extra, besloten we na heel wat escaperooms gespeeld te hebben, er zelf één te bouwen. Wat als een gek idee begon, werd een uit de hand gelopen ‘hobby’ en is nu onze job. We streven naar een leuk spel, maar meer nog willen we je onderdompelen in een ganse spel belevenis. 

ANT staat voor Antoon, Nonkel Stef en Tante Annelies. Of zou het toch het Engelse woord voor ‘mier’ zijn? Omdat we zoals mieren meer verwezenlijken als we samen zijn en er dan een soort van magische chemie ontstaat? 

Om ons in de termen van Merlina (een nostalgisch jeugdprogramma van de BRT) te omschrijven:

  • Annelies: het creatieve brein, de Merlina van ons 3. Strateeg eerste klas maar zorgzaam en bedreven in mensen doen groeien. Zij vindt meestal wel de hoek af.

  • Toon: de maker, de rustige uitvinder, de Napoleon van ons drie. Wat door ons 3 bedacht wordt, zet hij om in iets echt, een product. Zijn uitvindingen zijn net als de parafix: ze laten je verstomd staan. Hij is steeds bezig met iets nieuws te leren.

  • Stef: euh… net als Pol, alias Policarpus Tack, een beetje het buitenbeentje. Een beetje naïef zorgt hij voor de speelse toets en heeft hij zijn creatieve en absurde momenten. Goed voor de dynamiek en chemie tussen de drie.


onze bedrijfsgegevens:

#ANT BVBA:
Nijverheidstraat 109
9040 Gent
BE0722.855.381